Sekadar Renungan Buat Semua...

"Kelemahan kita yang utama ialah mudah berputus asa, cara yang pasti untuk berjaya ialah mencuba dan terus mencuba "

"Prevention is better than cure"

Maixara C- Sential Vitamin C 10,000mg

Maixara C- Sential Vitamin C 10,000mg
Percaya atau tidak kulit saya menjadi lebih CANTIK & CERAH tanpa jerawat? Saya pernah makan vit C jenama lain.. tetapi kesannya tidak SEHEBAT MCS... Lihat perubahan saya selama berMCS... MCS Suplemen Terbaik 2013! sms/wassap 019 3464393

MAIXARA SLIM LOOK

MAIXARA SLIM LOOK
Maixara Slim Look Losyen (MSL) 250ml DIJAMIN BERKESAN! Hanya sapu 2x sehari anda akan nampak kesannya yang SUPERB dalam masa 3-7 hari sahaja! Cubalah MSL hari ini....... Untuk menjadi Pengedar hanya RM645 sahaja! sms/wassap 0193464393

TESTIMONI MAIXARA

DAPATKAN MAIXARA PADA HARGA PROMOSI SEKARANG>>> HARGA PROMOSI BERAKHIR HUJUNG MEI 2012

MINI STOKIS / PENGEDAR / DROPSHIP DI ALU-ALUKAN

SMS/WASSAP 019-3464393

KULIT KERING DAN TUMIT KERAS DAH HILANG

KULIT KERING DAN TUMIT KERAS DAH HILANG

JERAGAT HILANG DALAM 2 MINGGU

JERAGAT HILANG DALAM 2 MINGGU

KULIT CERAH DALAM 7 HARI

KULIT CERAH DALAM 7 HARI

10 February 2014

Satin Skin

KELUARAN TERBARU YANG TELAH DI FORMULASIKAN OLEH PAKAR FARMASI & TELAH DI PROSES DI KILANG BERTARAF GMP & HALAL

Apa yang BEST sangat Satin Skin nih & Kenapa harus Memilih Product nih ?

► Satin Skinz merupakan produk pertama di Malaysia yang mengasingkan bahan-bahan aktif untuk mengekalkan khasiat semulajadi tanpa pertembungan bahan-bahan lain yang mungkin menyebabkan perubahan pada khasiat asal.

► Satin Skinz bukan hanya cantik pada nama, tetapi menjanjikan kesan yang sangat luar biasa.

Satin bermaksud = kulit yang Putih merah jambu, halus, licin, berseri serta bersinar-sinar sehebat satin !

Skinz bermaksud = Formula whitening yang bertepatan dengan semua jenis kulit dan metabolisma KHAS untuk orang asia yang mudah gelap di celah lipatan, kulit terlalu kering dan berminyak

► Satin Skinz di datangkan dalam 2 botol iaitu PURE GLUTATHIONE (botol pink) PURE VITAMIN C ROSEHIP, HYDROLYZED COLLAGEN & PHYTOCELLTEC (botol biru)

ANY ORDER / PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI SAYA :
Sms/wasap 019 3464393

Continue Reading...

B' Ramping Coffee

♡♡B'Ramping Coffee♡♡
BAHAN-BAHAN YANG TERKANDUNG:
●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●
♢Kopi Arabica
Menurut kajian penyelidikan perubatan oleh Universiti
Cornell, pengambilan kopi sesudah makan akan menyebabkan
tubuh memproses makanan yang dimakan pada kadar yang
lebih perlahan. Hal ini menyebabkan seseorang akan berasa
kenyang pada tempoh masa yang lebih lama di samping
mengekalkan kesegaran tubuh sepanjang hari. Kajian yang
lain menunjukkan kandungan kafein dalam kopi Arabica akan
mengurangkan kadar pemprosesan makanan oleh perut ke
dalam duodenum, iaitu bahagian usus kecil di mana proses
penghadaman berlaku selain meningkatkan kadar
metabolisme.

♢Guarana
Amalan pengambilan guarana mampu mengurangkan selera
makan sekaligus dapat mengawal kuantiti pengambilan
makanan. Bukan itu sahaja, guarana juga dikatakan mampu
membakar lemak dalam badan sekaligus mengatasi masalah
kegemukan.

♢Asam Gelugor
Buah asam gelugur mengadungi asid sitrik, asid tartarik,
asid malik, asid askorbik, asid hidroksisitrik, flavonoid,
serat, vitamin dan mineral. Dengan memakan buah asam
gelugur dapat menurunkan darah tinggi, merawat kencing
manis dan berat badan berlebihan. Di samping itu, ia turut
bertindak sebagai antioksidan dan awet muda.

♢Ekstrak Ubi Kentang
Ubi kentang merupakan salah satu makanan yang
mengandungi karbohidrat yang cukup tinggi. Oleh demikian
pengambilan kentang sahaja sudah cukup untuk
mengenyangkan perut dan mengelakkan daripada mengambil
banyak makanan. Ini dapat menurunkan berat badan
seseorang. Di samping itu ubi kentang turut membantu
melancarkan pencernaan di dalam tubuh badan.

♢Serbuk Mutiara
Mengandungi bahan pelembab semulajadi, protein, vitamin B
kompleks, polisakarida & sedozen mineral iaitu kandungan
yang paling bermanfaat : 20-22 jenis asid amino. Khasiat
serbuk mutiara adalah membantu mencegah penuaan kulit,
membersihkan kulit, menanggalkan kesan bintik akibat usia
tua pada kulit dan awet muda di samping menyahtoksikkan
sistem badan.

♢Kolagen (Ikan Talapia)
Kolagen secara umumnya sangat baik untuk pertumbuhan
semula sel-sel kulitt supaya lebih elastik dan memperbaiki
struktur kulit. Kolagen telah terbukti mampu melambatkan
proses penuaan, menghilangkan jerata, jerawat dan
kedutan, di samping mencerah dan menggebukan kulit. Selain
itu, kolagen dikatakan boleh melaraskan berat badan dan
hormon, anti bakteria, membuang toksin daripada badan,
menormalkan fungsi kelenjar tiriod, memperbaiki masalah
kulit dan rambut, mengurangkan kedutan, tempat hitam,
selulit, membantu meningkatkan metabolisme, dan berupaya
mencegah anemia.

♢Fiber Oat
Oat adalah salah satu makanan yang tinggi kandungan serat.
Ini bermakna oat dapat membantu membuat rasa kenyang
untuk jangka masa yang panjang. Oat sangat bagus untuk
mengurangkan risiko tekanan darah tinggi, diabetis dan
mengurangkan berat badan. Di samping itu oat dapat
mengurangkan kolestrol LDL (kolesterol tidak baik) di dalam
berat badan, serta mengurangkan pengerasan arteri di
dalam salur darah yang menyumbang kepada serangan
jantung.

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Bahan2 nya Memang superbb.... siapa ade exctra muatiara untuk whitening & beauty skin... Coffee bukan sebarang coffee...

coffee slimming yg dijanjikan dengan 1box shja untuk PENURUNAN BERAT BADAN

ANY ORDER / PERTANYAAN BOLEH HUBUNGI SAYA :
Sms/wasap 019 3464393

Pengedar Sah... Pastikan Produk Original n dapatkan dr
pengedar yg sah!!!

Continue Reading...

09 September 2013

FEMINIM WASH ROSE


♥♥ Pakar penjagaan intim anda ♥♥

Saya membantu wanita dan anak2 dara untuk lebih berkeyakinan tinggi terhadap penjagaan intim

Feminin Wash Rose yang wangi ini membantu anda :

♡ merawat keputihan
♡ membunuh kuman dan fungus
♡ mencegah bau vagina
♡ menyamankan vagina
♡ antibakteria
♡ menghalang kegatalan

Kesannya amat luar biasa berbanding feminin wash yang berada di pasaran !!!

Sekali cuba terus tny camne nak jadi dealer.. klu dh elok tak payah promote sakan2.. cuba dlu bru tahu... FAST ACTION..FAST RESULT !!

Harga rm48

Limited stock !!. Jualan sangat laju..

CARA ODER

Sms FWR ke 019 3464393 untuk mendapat free gift

Sms/wasap : Hotline 019 3464393
Webstore : www.supermombeautycare.com
Facebook : Supermom Beautycare
Page : Supermom Beautycare
Email : supermombeautycare@gmail.com

Continue Reading...

JAMU DEWI DARA

♥♥ ITEM : JAMU DEWI DARA♥♥
♡♡HARG A : RM 48 / 50 KAPSUL♡♡

♥♥SESUAI UNTUK
:- Wanita yang muda, tua, dan anak dara.
:- Wanita yang faraj ternganga, berlendir dan berair.
:- Wanita yang mengalami keputihan.
:- Wanita yang kerap berjimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap.
:- Wanita selepas bersalin.
:- Wanita yang mengalami gatal-gatal di bahagian faraj
:- Wanita yang mengalami senggugut

♥♥ BERFUNGSI UNTUK
:- Mengecutkan rahim
:- Mengecut faraj secara perlahan-lahan dari masa ke semasa dan mencuci rahim.
:- Memanaskan rahim. Darah-darah atau lendir-lendir beku akan mencair dan akan menitis dari mulut rahim jatuh ke dalam faraj.
:- Memberikan tenaga.
:- Merawat masalah keputihan.
:- Memecahkan angin dalam badan.
:- Melancarkan peredaran darah.
:- Membuang toksik dalam badan dengan memudahkan membuang air besar.
:- Membantu menaikkan nafsu berahi.
:- Memanaskan urat-urat yang sejuk dan ngilu
:- Merawat sengugut. Makan jamu ketika haid bagi mereka yang mengalami senggugut (darah beku)
:- Berhenti makan ketika haid jika rahim sudah sihat dan faraj telah bersih.
:- Makan jamu ketika haid bagi mereka yang tidak normal pusingan haid
:- Makan jamu ketika haid bagi mereka yang selalu tidak datang bulan
:- Penggunaan yang berterusan membuatkan rahim menjadi sihat.
:- insyaallah dapat merawat cyst atau fibroid
:- Diperbuat dan diadun dgn 23 jenis herba

♥♥TINDABALAS KEPADA PENGGUNA
:- Dalam tempoh lebih dari 2 hari faraj akan terasa becak.
:- Lendir akan mula keluar berselirat. Bergantung pada situasi pengguna dari warna pekat keperangan, perang tua, bercampur darah, kehijauan, kekuningan, keputihan sehingga lendir tiada warna dan air yang tiada warna.
:- Terasa denyutan pada ari-ari atau di dalam rahim
:- Terasa denyutan pada faraj.
:- Terasa hangat dalam faraj.
:- Dinding kanan dan kiri faraj bertembung secara perlahan-lahan dari masa ke semasa.
:- Seluar dalam basah akibat air bukan dari air kencing.
:- Seluar dalam berwarna kuning atau hijau.
:- Bila penggunaan berterusan semua kesan-kesan di atas hilang.
:- Payudara tegang dan pejal.
:- Punggung tegang dan pejal.

♥♥RAMUAN
~Semen Croton Caudatum
~Folium Hippocratea Indica
~Herba Phyllagathis rotundifolia
~Semen Nigella Sativa
~Rhizoma Zingiber Officinate
~Fructus Cuminum Cynimum
~Fructus Unacaria Gambir
~Rhizoma Kaempferia Galanga
~Semen Amomum Kepulaga
~Semen Myristica Fragrans

♥♥CARA MAKAN
- Botol pertama : 2 biji kapsul 1 kali sehari selepas makan (utk kesihatan)
- Botol kedua : 1 biji kapsul 1 kali sehari selepas makan (untuk maintain)

Harga rm48
POS SM RM6 = RM54 , SS RM10 = RM 58

Limited stock !!. Jualan sangat laju..

♥♥CARA ODER

Sms JDD ke 019 3464393 untuk mendapat free gift

Sms/wasap : Hotline 019 3464393
Webstore : www.supermombeautycare.com
Facebook : Supermom Beautycare
Page : Supermom Beautycare
Email : supermombeautycare@gmail.com

Continue Reading...

ROYAL SLIM LUSHIO MAGIC

Saya adalah STOKIS NEGERI SAH ROYAL SLIM LISHUO MAGIC (ID PP/ST 012)


Pm/wasap untuk free gift menarik... 

BERMINAT untuk dapatkan product ini, sila hubungi:

Sms/wasap : ika 019 3464393
Webstore : www.supermombeautycare.com
Facebook : Supermom Beautycare
Page : Supermom Beautycare
Email : supermombeautycare@gmail.com

Continue Reading...

04 September 2013

Created with PhotoShake for Android

Continue Reading...

23 July 2013

♥ Testimoni Maixara whitening Essential ♥

Bf mom pun blh amalkan mwe... tak percaya jom tgk testimoni d bawah.

Jom dapatkan mwe .. dptkan hage yg menarik tuk return custmer ;))

Bminat blh sms/wasap ika 019 3464393

Continue Reading...

11 July 2013

SALE.. MEALSHAKE

Apa istimewanya Mealshakes?

*Lengkap dengan protien dan 24 jenis A-Z vitamin penting,
minerals dan trace minerals yang di perlukan untuk
tumbesaran.
*Meningkatkan selera makan anak-berat badan anak akan
bertambah secara konsisten
*Meningkatkan dan menguatkan imuniti anak- anak jarang
demam, jarang sakit.
*Membantu memperbaiki sistem penghadaman anak- kurang
sembelit
*Mengurangkan masalah kulit sperti ekzema
*Anak lebih cerdas dan cergas dalam menjalani kehidupan
sebagai pelajar
*Rasa vanilla yang SEDAP!

Terhad untuk 3 jar sahaja....cepat.. sapa cepat... anda berpeluang mendapat... free pos... free gift..

Continue Reading...

10 July 2013

♥ PAKEJ SLIMMING MURAH ♥


1. KOD FB RM80 > 1 btl felinna + 1 slimming bamboo + 1 masker sheseido + postage

2. KOD SLB RM 90 > 1 btl Slim Look Maixara + 1 slimming bamboo suit + 1 masker sheseido + postage

3. KOD FOB RM120 > 1 btl felinna + 40bj omega guard + 1 slimming bamboo suit + 1 masker shesiedo + postage

Jika berminat boleh sms/wasap/pm dengan menaip " oder kod " ke 019 3464393

** sementara stok masih ada **

Continue Reading...

14 October 2012

CLEAREANCE STOK.. RM40/BTL..

>>FELINNA INCHLOSS LOTION<<

New product ..-♥ FELINNA INCH LOSS ♥

KENAPA INCH LOSS BERBEZA DAN SPECIAL DR PRODUCT LAIN??

Halal dan ada KKM number!

♥ anda TIDAK PERLU DIET untuk kelihatan slim
♥ anda MAMPU untuk lose 5kg in a month tanpa diet,kalau diet agak2 20kg turun uolls..hik
♥ lotion ni SANGAT WANGI (takde bau serai ka, minyak angin ka, halia ka,NO NO NO) bau mcm pakai perfume ya,bau yg sgt2 comelss...wangiiiiii mcm lotion wangiii tuuuu...bau dia mcm...err mcm INCHLOSS la.hihi
♥ TIDAK PANASSSSSSSS!!! INCHLOSS sgt mesra pengguna ya,dia rasa berangin n mint2 gittew xde la rasa mcm kena salai... hik
♥ INCHLOSS xde bahan kimia..INCHLOSS mampu melembutkan kulit anda memudarkan selulit2 or apa2 yg menggerutu di kulit ittew..hik

Sapu 2 kali sehari.

Pregnant? boleh!takde masalah..cuma jgn apply kt perut je..apply kt lengan atau peha..hihi..hey!kalau anda nk tahu lotion nie sgt sesuai untuk ibu lepas bersalin..bagi yg nk kempiskan perut tue sgt sesuai guna lotion nie..malam2 sebelum tido apply lotion je..memang best..selesa sangat dn wangi♥
SSB merupakan stokis berdaftar di felinna, kami mengalu2kan
pengedar n dropship baru :) Blh pm/msg/whatapp ika -0193464393
 
 
 TESTIMONI INCH LOSS







 
Continue Reading...

06 August 2012

KEPENTIGAN KALSIUM


Kepentingan Kalsium
Kalsium adalah satu unsur penting dalam tubuh badan.  Ia adalah penting untuk aktiviti penguncupan otot, pembentukan tulang dan gigi yang kuat, pembekuan darah, penghantaran impulse saraf, pengawalaturan degupan jantung dan keseimbangan bendalir dalam badan.  
Kekurangan kalsium boleh mengakibatkan:

1.  Osteoporosis kepada orang dewasa
2.  Rickets kepada kanak-kanak (kanak-kanak kekurangan kalsium boleh menyebabkan
     tulang menjadi lembut yang boleh  menyumbang kepada kecacatan dan retak tulang.
3.  Kejang otot pada muka, tangan dan kaki
4.  Tekanan darah dan rentak denyutan jantung yang tidak teratur
5.  Osteomalacia (sama seperti rickets) kepada orang dewasa
6.  Kejang Otot
7.  Kulit tumit pecah
8.  Klit menjadi kering

Jumlah pengambilan yang disyorkan :

Pengambilan harian kalsium adalah antara 1000mg ke 1300mg sehari, tetapi jumlah tersebut tidak boleh diambil serentak.  Jumlah maksimum pengambilan pada satu-satu masa adalah tidak melebihi 500mg.  Jumlah pengambilan yang diambil lebih dari jumlah tersebut akan dikumuhkan oleh sistem badan melalui air kencing.  Kekurangan pengambilan air akan menyebabkan pengumpulan kalsium yang dikumuhkan ini didalam ginjal yang akan menyebabkan karang ginjal.  Oleh itu pengambilan jumlah kalsium tersebut hendaklah diambil secara berperingkat dalam sehari.

Pengambilan kalsium tersebut hendaklah disertakan dengan pengambilan Vitamin D yang membantu dalam penyerapan kalsium ke dalam tulang, gigi dan badan.

Sumber kalsium :

Sumber-sumber utama kalsium adalah dari produk tenusu seperti susu dan keju.  Kalsium juga boleh didapati daripada rumpai laut seperti wakame dan hijiki; biji-bijian dan benih seperti badam dan bijan; kekacang, makanan laut seperti tiram dan udang halus; ikan bertulang lembut, sayur hijau gelap seperti bayam dan kangkung; kailan, okra, rutabaga, brokoli dan produk yang dipertingkatkan seperti jus dan roti. Sumber-sumber kalsium lain adalah seperti sardin dan ikan salmon yang ditinkan.

 

Penyelesaian kepada masalah kekurangan KALSIUM :


Sekarang org semua nak cepat jer.. so nak mendapatkan makanan dr sumber yg mengandungi kalsium agak sukar.. so saya cadangkan suplemen ini.. murah.. cepat..mudah di bawa ke mana2 J..3 in 1.. .. Ia adalah OsteMatrik.. sebab sy cadangkan suplemen ini..ini kerana Ostematrix ini mengandungi kalsium, magnesium dan vitamin D. Kiranya 3 in 1 juga la ni..Setiap 1 biji OsteMatrix mengandungi 250mg kalsium. Magnesium berfungsi untuk membantu menggabungkan kalsium ke dalam tulang serta menguatkannya..vitmain D pula untuk merangsang penyerapan kalsium. Kalsium sangat penting untuk pembinaan sel, pertumbuhan gigi dan pembentukan tulang bayi. Tidak mengandungi lemak berbanding bagi ibu yang hanya bergantung dengan produk tenusu. Kalsium penting untuk darah membeku dengan sempurna. Membaiki rangsangan urat saraf, mengelakkan kekejangan otot. So pa tunggu lagi.. sesiapa yg berminat saya blh dihubungi :

email : zulaikha82@gmail.com
tel no /whatapp : 019 3464393
ym : sitinazs@yahoo.com (atau ) ika_naz00



Continue Reading...

29 July 2012

INFO MENGENAI PEROKOK...

 

 


Anda seorang perokok atau di kelilingi oleh mereka yg merokok.. Tahukah anda seorang perokok mempunyai kadar pengoksidaan dalaman dan radikal bebas yang sangat tinggi. Dikatakan lebih satu trilion radikal bebas terhasil dalam setiap sedutan. Banyaknya!!!  Jadi, mereka memerlukan lebih antioksidan berbanding orang biasa. Manakala bagi perokok pasif menghirup asap dari rokok orang lain yang tersebar luas di udara, maka di pastikan risiko penyakit yang di terima oleh perokok pasif sama dengan perokok aktif. Secara kesimpulannya perokok dan mereka yg menhhirup asap rokok memerlukan antioksidan.

Apa itu antioksidan?
 Antioksidan merupakan sebutan untuk zat yang berfungsi melindungi tubuh dari serangan radikal bebas. Yang termasuk ke dalam golongan zat ini antara lain vitamin, polipenol, karotin dan mineral. Secara alami, zat ini sangat besar peranannya pada manusia untuk mencegah terjadinya penyakit.

Darimana sumber antioksidan?
Antioksidan boleh didapati dari sumber makanan. Beberapa contoh makanan sumber antioksidan antara lain :


Vitamin A : brokoli, sayur hijau, bayam, labu, hati, kentang, telur, aprikot, mangga,susu dan ikan.


Vitamin C : Lada/merica, cabe, peterseli, jambu biji, kiwi, brokoli, taoge, kesemek, pepaya,stroberi, jeruk, lemon, bunga kol, bawang putih, anggur, raspberri, jeruk kepruk, bayam,tomat dan nanas.

Vitamin E : Asparagus, alpukat, buah zaitun, bayam, kacang kacangan, biji bijian, minyak sayur, sereal.

Karotin : Beta karoten, lutein, likopen, wortel, labu, sayur sayuran hijau, buah buah berwarnamerah, tomat, rumput laut.

 


Haaa.. disini saya mencadangkan beberapa supplement yang tinggi antioksidan.. murah , selamat, berkualiti….Cadangan suplemen ini utk meningkatkan antioksidan dalam badan BUKAN memberhentikan tabiat merokok.. sebab apa saya kata begitu.. nak buang tabiat merokok perlukan KOMITMEN dr perokok tu sendiri...

Utk cadangan supplement blh pm saya untuk keterangan lanjut .. Jom amalkan kehidupan yang sihat…


email : zulaikha82@gmail.com
tel no /whatapp : 019 3464393
fb : sabun susu beras ( email : sabunsusuberas82@gmail.com)
ym : sitinazs@yahoo.com (atau ) ika_naz00


Continue Reading...

WEIGHT MANAGEMENT




Kenapa berat susah nak turun walaupun makan sikit?

•Sebab kurang protein >> protein ni umpama kilang utk proses lemak-lemak dalam badan. Kalau kilang tak proactive so lemak berkumpul.

Cadangan >> ESP + Cinch

Plan Weight Management terbaik
•           ESP+ Cinch2.
•           Omega + lecithin+ garlic3.
•           VIVIX

credit to Ainul


email : zulaikha82@gmail.com
tel no /whatapp : 019 3464393
ym : sitinazs@yahoo.com (atau ) ika_naz00

Continue Reading...

08 July 2012

SET-SET BREASTFEEDING

Disini turut diserta Set utk BF mom.. set ini menjadi pilihan ibu-ibu sekarang...~ set 3M ni lah... kalau yg mula2 try set minimal BF (set B)..next order...diorg mesti tambah order...set 3M ni atau plg kurang continue set B dan add-on Energising soy protein(ESP)... tu set Basic..set breastfeeding yg di tawarkan ada pelbagai.mengikut bajet n keperluan masing2... jgn sampai membebankan diri..mari saya senaraikan set2 yg ada ye:

SET-SET BREASTFEEDING

Option 1 : 
Set 3M (super duper milkbooster)- set terbaik!!!set b + 120's ostematrix +1 canister esp
*****************************
option 2 :
Set Basic
set B + ESP

*********************************
option 3 : 
Set B (minimal)
120's vitalea (Multivitamin), 120's B complex, 180's Vitamin C dan 330's Alfalfa
*******************************
Option 4 : 
Set E (medium)
set b + 120's ostematrix
*********************************
option 5 : 
Set Eu-Four Pack (medium)
set E tp tanpa alfalfa
**********************************
option 6 : 
Set Eu-Four pack PLUS (super duper milkbooster)
Set Eu Four pack + ESP
**********************************8

***add on Performance drink utk PUASA!!!
* alfalfa tidak boleh diambil oleh pesakit SLE@G6PD
Disini saya kongsikan beberapa testimoni ibu2 yg menggunakan set bf 3M. happy surfing. semoga menjadi galakan kepada ibu-ibu diluar sana utk teruskan penyusuan susuibu sehingga anak 2 tahun..amin




Just follow basic rules dalam penyusuan..InsyaAllah..anda juga boleh dapat menghasilkan susuibu seperti mereka. dan suplemen membantu utk jdkan tubuh ibu sihat, bertenaga, tidak stress dan mempercepatkan penghasilan susu HANYA dengan syarat perkara dibawah dipatuhi

1. kerapkan pengosongan payudara. pump/df sekerap mungkin.plg lama jarak 3 jam sekali.lg kerap lg bagus.
2. pengambilan air kena plg kurang 3L sehari
3. elakkan stress dan keep on berdoa...berdoa...dan tawakal


itu aje...mudah kan :)



jika anda berminat utk membuat pertanyaan / membeli suplemen Shaklee, saya boleh dihubungi di:
019-3464393 (whatapp)
ym : ika_naz00


Hubungi saya utk dapatkan special price. Namun, konsultasi percuma hanyalah utk customer-customer tersayang :)
  
kredit : http://www.yourfabulousmama.com
Continue Reading...

ESP ( ENERGIZING SOY PROTEIN)

Energising Soy Protein (ESP) : 

- Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel.
- Protein adalah amat penting dalam pembinaan tubuh badan kita, terutama kepada janin dan bayi yang sedang membesar,
- Membekalkan tenaga,
- Memberikan rasa kenyang
- Diperlukan untuk kuku, rambut dan kulit yang sihat
- Membantu sistem pertahanan tubuh untuk melawan penyakit
- Membanyakkan susu badan (milkbooster)
- Membantu mengekalkan kepejalan otot
- Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal
- mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat


email : zulaikha82@gmail.com
tel no /whatapp : 019 3464393
ym : sitinazs@yahoo.com (atau ) ika_naz00
Continue Reading...
 

ieka health & beauty online shop Copyright © 2009 Girlymagz is Designed by Bie Girl Vector by Ipietoon